2015-12-12 10:30:55• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Ne mozduljon ki a lakásból

Napi horoszkóp december 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Mars még mindig szemben áll az Uránusszal. Sistereg, izzik, forr ön körül a levegő. Jó a kedve, fogékony az újdonságokra és a kísérletezésekre – bármit is tesz ma, azzal megalapozhatja a hírnevét vagy a jövőjét.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Közeledik az év vége, mindenki lázasan tevékenykedik, és megkísérli kutyafuttában bepótolni azt, amit eddig elmulasztott. Egyik minden lében kanál munkatársa azt találta ki, hogy korán reggel felhívja önt telefonon: a beszélgetésük nem lesz éppen kellemes...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr már a Skorpió jegyében közeledik az Uránusz kedvezőtlen fényszögéhez. Ezer magyarázatot képes kitalálni arra, hogy miért nem hajlandó semmit tenni ezen a napon, de erre nincs is szükség. Elegendő ok az, hogy elfáradt. Élvezze a pihenést!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Nyilas jegyében áll. Újabb kalandokat keresne? Úgy érezheti, hogy most biztosan sikeres lesz, de ne bízza el magát! Fékezze a szenvedélyeit!

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap kedvezőtlen kapcsolatban van a Jupiterrel. Lehet, hogy úgy érzi, elhagyta a szerencséje... Ha átgondolja a jelenlegi helyzetet, beláthatja, hogy sajnos az ön hibája vezetett idáig...

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
A Merkúr a Skorpió jegyében áll. Lehet, hogy már elege van ebből az évből, és szeretné maga mögött tudni a hónapok óta húzódó ügyeket, ennek ellenére figyeljen a részletekre, nehogy elkerülje a figyelmét egy fontos dolog!

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Mars a Mérleg jegyében áll, ez pedig az ön házasságházának uralkodó bolygója. Természetesen nem kell hálásnak lenni, elég elismerés a párjának, hogy megosztja vele mindenét.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Merkúr közelít a Plútóhoz. A jelenlegi helyzetnél még az is jobb, ha kertelés nélkül elmondja az igazat. A párja szeretné tudni, hogy mihez tartsa magát, szeretne tisztában lenni az ön terveivel, és nagyon nem szereti a jeleneteket. Az igaz szó mindkettőjüknek jót fog tenni.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Néha az is jó, hogy nem történik semmi, mert ilyenkor több ideje jut arra, hogy törődjön a környezetével. A családjával kezdje, van elég elmaradása feléjük...

Bak: XII. 22. - I. 19.
Lássa be, hogy nem mindig tud annyit teljesíteni, amennyit elvár magától. Ne idegeskedjen, nyugodtan fejezze be, amit elkezdett! A családtagjai ezúttal nem fognak megharagudni, ha ők maradnak a sor végére.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Az Uránusz a Kos jegyében áll. Ha nem kell dolgozni mennie, ki se mozduljon a lakásból, a világ minden kincséért sem. Pihenjen, olvasson, hallgassa meg a kedvenc dalait, és relaxáljon kedvére!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kedvező fényszögben áll a Vénusszal. Most ön irányíthatja a világot, a saját világát mindenképpen. Vállalkozó kedve, kezdeményezőkészsége mindenkit letaglóz és együttműködésre késztet. A Halak számára most nem létezik lehetetlen!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: